Нема на залиха

Гаража на 4 ката Dolu

2,490.00ден

Нема на залиха

Опис

Погоден е за деца од 36+ месеци
Димензијата е 62,5 X 71 X 56 cm.
Вклучени се два метални вагони.
Има систем за лифт.
Кога децата возат автомобил од горе долу, има придобивки да играат улога.