На залиха во главен магацин

Комплет За Разубавување (Двострани Сложувалки) – Headu Ecoplay

490.00ден

Опис

За возраст од 2 до 5 години
9 големи двострани сложувалки
Помага во учењето на различните предмети и на нивната намена
Стекнување на претстава за концептот пред и потоа
Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата
Учење на нови работи за околината
Ја поттикнува љубопитноста
Учење и употреба на нови зборови

Со што ги миеме рацете? Што ви е потребно за да ја исушите косата? Направете го вашиот прв сет за убавина со двострани сложувалки и дознајте како правилно да користите сè.

Димензии на кутијата: 6,90 x 11,7 x 11,7 cm