На залиха во главен магацин

Креветчиња за кукли – Candy Chic – Janod

3,190.00ден

Опис

Овие 2 прекрасни креветчиња се совршени за вашите бебиња да заспијат со нежен сон. Креветчињата можат да се разделат и да се постават едно покрај друго, или пак едно врз друго, со скаличка за пристап до повисокото креветче.

Со 2 перници, 2 душека и 2 покривки украсени со златни точки, тие ќе ви овозможат совршена грижа за вашите омилени бебиња. Соодветни се за кукли со големина до 42 cm (куклите на фотографиите се само за пример и не се дел од комплетот).