На залиха во главен магацин

Играчка мајмунчиња за куглање 18м+ – Chicco

2,190.00ден

Опис

– Првиот сет за куглање со 6 колоритни кегли со мајмунски ликови.
– Кеглите може да се поделат на половина за да се градат шарени кули составени од 12 парчиња за развивање на креативноста на детето.
– Секоја кегла има различна боја и број.
– Ја стимулира креативноста на детето и мануелната координација.
– Вклучена е мека пластична топка за куглање.

Димензии на производот: 11 см x 15 см x 9 см
Димензии на пакувањето: 43 см x 26 см x 11,2 см