На залиха во главен магацин

Маса со активности – Животни – Janod

3,990.00ден

Опис

За возраст: 12-36 месеци
Димензии: 40 x 40 x 56 cm
Метеријал: Дрво, метал / Wood, metal

Живописно обоена масичка за повеќе активности со 4 различни области! – 3 животни за редење; лавиринт за развој на вештината на рацете; 4 запченици коишто ја пдобруваат координацијата; 5 коцки за сортирање за учење на облици и бои; абакус за развој на концентрацијата.

Висина на таблата: 37 см.