На попуст!
На залиха

MERCEDES AMG G63 – Лиценциран од Chipolino – LED фарови, USB, Bluetooth FM далечинско FULL опрема

25,190.00ден

Опис

Димензии на колата:
L 143 cm / W 82 cm / H 64 см

Тежина на колата: 24 кг.

Колата е погодна за деца над 3 години и вкупна тежина не повеќе од 59 кг ;
Мултифункционален производ што може да се користи на 2 различни начини – родителот може да го контролира детето или детето може само да ја вози колата;
Колата е опремена со батерија / батерија 1 пар. 12V, 7AH;
Брзина на автомобилот: 3-5 км на час;
Две брзини на движење;
Време на полнење на батеријата: 8-12 часа;
Двете врати на автомобилот се отвораат;
Сигурносен појас;
Bluetooth врска и FM радио;
Мек почеток, големи и мали брзини;
Автомобилот е опремен со LED табла и USB влез;
Сите тркала се со амортизери;
Висококвалитетни кожни седишта;
Сите гуми на автомобилот се ЕВА – нивниот материјал овозможува поблаго возење;
Далечински управувач – работи со 2 парчиња. ААА (LR3) / 1,5V батерии (не се вклучени);
Фреквенција на работа со далечински управувач: 2.4GHz;
Играчката е произведена во ЕУ во согласност со барањата на европските директиви и безбедносните стандарди за играчки.
Полнењето на автомобилот се врши со AC / DC адаптер – влез: 220-240 V, излез од 50 / 60Hz: DC 12V, 1000mA (вклучено во сетот).