На залиха во главен магацин

Моите Први Форми Тропик – Janod

1,240.00ден

Опис

Овие три убави тропски птици се навистина забавно друштво за малите дечиња! Покрај тоа што со оваа играчка ќе се забавуваат со часови, тие ќе ги учат формите, вметнувајќи ги шесте елементи (круг, квадрат, триаголник) во дрвената основа, ќе се запознаат со боите и ќе ја развиваат фината моторика и координацијата, поставувајќи ги парчињата на соодветното место. Секоја боја е поврзана со форма и птица!

Димензии: 27 x 12 x 8,2 cm

Направено од дрво од одржливо управувани шуми (со FSC® сертификат) и боја на база на вода.

Може да ви се допаѓа и…