Нема на залиха

Од Земјата До Месечината – Книга и Сложувалка – Патувај, Учи и Истражувај – Sassi Junior

990.00ден

Нема на залиха

SKU: 9788868605353 Категории: ,

Опис

Помеѓу Земјата и Месечината има мистериозен простор со тајни што допрва треба да се откријат. Патувајте надвор од атмосферата за да откриете многу љубопитности за вештачки сателити, вселенски остатоци, планети, Земјата и Месечината и патувањето на човештвото да стигне до Месечината.