На залиха во главен магацин

Дрвена Играчка Маса за Експерименти – Hape

7,990.00ден

Опис

НАД 15 ЕКСПЕРИМЕНТИ И КРЕАЦИИ: Насочете го вашиот младиот научник на прав пат. Спроведете експерименти и изградете уреди како Зоотроп, Ветерна Турбина и многу повеќе. Мали научници на возраст од 4 години и повеќе можат да ѝ се препуштат на фантазијата, па дури и да дојдат до сопствен експеримент.
АЛАТОТ НА МЛАДИОТ ПРОНАОЃАЧ: Оваа научна работна маса им дава на децата шанса да комуницираат со физичкиот свет. Експериментите го учат вашето малечко за основните принципи на физиката, вклучувајќи импулс, гравитација, постојаност на видот и зачувување на енергијата меѓу другите.
STEAM ОБРАЗОВАНИЕ: Стимулирајте ја нивната љубопитност и разберете ги тајните на физиката. Зошто има подвижна слика низ зоетропот? Развијте логично размислување и разбирање за принципите на наука, технологија, инженерство, уметност и математика (STEAM)
Дизајниран за мали раце и сите нивоа на вештини: Од младиот научник до главниот научен директор, овој комплет има нешто за сите нивоа на вештини. Работната маса од 79 парчиња содржи сè што на вашето дете ќе му треба за да спроведе експерименти. Заоблените рабови го прават дрвениот сет безбеден за мали прсти.

Вие исто така би сакале…