На залиха во главен магацин

Дрвена Играчка Работилница – Hape

5,790.00ден

Опис

Оваа ексклузивна дрвена работилница со алат и додатоци од Hape Toys е совршена за малите иноватори во вашето семејство! Покрај многу работен простор за градење и создавање, има и доволно простор за складирање на алатите и елементите. Охрабрете го вашето дете да ги идентификува различните алатки и нивната намена додека „работат“ дома, во дворот и со своите пријатели!

Намената е за возраст од 3 до 6 години.

Содржи: 35 елементи.

Потребно е склопување.

Димензии: 54.99 x 28.09 x 80.7 cm

Вие исто така би сакале…