Нема на залиха

Ракета За Подредување Со Топки Што Лебдат – Hape

2,380.00ден

Нема на залиха

Опис

Подигнете го сложувањето на сосема друго ниво, со овој фантастичен воздушен сложувач! Ставете ја топката на основата, вметнете празна цевка и вклучете го вентилаторот, потоа додавајте други цевки и видете како топката лебди на врвот!

КАКО РАБОТИ: Види мамо, без раце! Децата може да направат топката да патува нагоре и надолу без да ја допрат. Ставете го капакот и видете како топката пропаѓа на дното. Доколку нема активност, вентилаторот автоматски ќе се исклучи после пет минути.

СЛОЖИ ЈА РАКЕТАТА: Совршен за различна возраст и висина, овој забавен и привлечен сет може да се сложи до 90 cm. во висина. Малите деца можат да играат седејќи или стоејќи, што го поттикнува физичкиот развој, рамнотежата и координацијата

ПОТТИКНУВА ЉУБОПИНОСТ: Оваа брилијантна иновација заснована на класична играчка, ќе ја негува и задоволи љубопитноста на детето за аеродинамика, физика и авантура! Исто така, содржи детали на животни, форми и бројки, што ги поттикнува нивните вештини за броење како и фините моторички вештини.

БЕЗБЕДНА ИГРА: Четири AA 1.5V батерии се вклучени. Сите производи на Hape се произведени со висококвалитетни материјали и нетоксични бои, безбедни за децата. Ова е совршен подарок за деца од 24 месеци и постари

Може да ви се допаѓа и…