На залиха во главен магацин

Сет животни – Art Craft

690.00ден

Опис

Комплет  за играње  со 10 парчиња тесто  во различни бои. Децата ќе можат да ги направат формите што ги сакаат користејќи ја својата имагинација.
Малите ќе се забавуваат и ќе ја развиваат својата креативност со забавни додатоци кои помагаат во обликувањето.