На залиха во главен магацин

Морски свет- Art Craft

690.00ден

Опис

Децата ќе можат да ги направат формите што ги сакаат користејќи ја својата имагинација со различни обоени теста за играње во комплетот за играње Art Craft.
Малите ќе се забавуваат и ќе ја развиваат својата креативност со веселите додатоци кои помагаат во обликувањето.
Кофа со пластелин  за играње во облик на уметнички занает ќе ги зајакне мускулите на рацете на децата и вештините за решавање проблеми со играта