Купи!
На залиха во главен магацин

Слонче Pull And Play Vtech

3,890.00ден

Опис

Манипулативна игра со лизгање, вртење и превртување за развој на фините моторни вештини
• Различни манипулативни активности преку целото тело на слончето; птица што слободно се движи, гасеница што се лизга, бубачка што се лизга цик цак, цвеќе што се врти и топче.
• Три животни од џунглата
• 3 коцки со форми за сортирање и светлечки копчиња за учење на бои, објекти и броеви.
• Ушите на слончето се движат кога го влечете или буткате.
• Два начини на игра – мод со учење или мод со музика
12-36 месеци