Нема на залиха

Сложувалка и постер Вселена – Crocodile Creek

890.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст од 6 години и понатаму – Сложувалка од 200 парчиња (33 x 48 cm) ● Постер (40 x 60 cm)

Прекрасна сложувалка од 200 цврсти парчиња и постер. Сместени се во атрактивна картонска кутија со текстилна рачка.

Димензии на кутијата: 10 x 30 cm.