На залиха во главен магацин

Сложувалка – Зоолошка

590.00ден

Опис

Сложувалка за деца над 3 години.
Составена е од 35 парчиња.
Димензии на сложувалка: 62cm x 46cm.

Може да ви се допаѓа и…