На попуст!
На залиха

Табла Едукативна Baby Prof IT/EN Chicco

1,910.00ден

побрзајте и искористете го попустот
0 денови
00 часови
00 минути
00 секунди

Опис

ЕДУКАТИВНА ТАБЛА BABY PROF содржи многу забавни игри кои што му помагаат на детето да ги научи збороите на англиски и на италјански јазик. Играчката има два начина за игра:
1 Учење – Детето ги открива буквите, формите, боите, спротивностите и текстурите благодарение на зборовите пропратени си рима и забавни фрази.
2 Музика – Детето игра со мелодиите, звуцните ефекти и песничките. Забавното учење е проследено со многу колоритни светла кои се активираат низ играта и му помагаат на детето полесно да се фокусира.