Нема на залиха

Весела градина – магнетна сложувалка 9 парчиња-Janod

890.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: 18м+
Димензии: 22.5 x 1 x 20 cm
Материјал: Дрво / Wood

Игра со асоцијации: поврзете ги силуетите со соодветното животно. Благодарение на магнетот, парчињата на сложувалката се лесни за позиционирање. Оваа игра е лесна за пренесување бидејќи има рачка.