На попуст!
На залиха во главен магацин

Музички автомобил со рачка Fiat 500 Бела – Chipolino

3,690.00ден

Опис

Играчката е погодна за деца над 2 години, со тежина до 25 кг.;
Мултифункционален производ кој може да се користи на 2 различни начини – родителот може да го турка детето или детето да ја движи играчката само со нозете;
Играчката е произведена во согласност со барањата на европските директиви и стандарди за безбедност на детските играчки.

Д 70 см/ Ш 28 см/ В 90 см