На залиха во главен магацин

Буткалка Dream Car Црвена – Jungle

1,590.00ден

SKU: 01080814 Категорија:

Опис

Предвидено за возраст над 12 месеци
Максимална носивост на проодувалката до 23 кг
Механичка сирена
Звучни сигнали: музика, повеќе мелодии.