На залиха во главен магацин

Автомобил на Акумулатор Audi e-Thon White

13,990.00ден

Опис

Соодветно за деца над 3 години со тежина до 30 кг.
Вклучува далечински управувач и полнач.
Автомобилот може да се користи на два начина: автомобилот може да го контролира родителот или детето може да го вози самостојно;
Батерија: 1 12V, 4AH;
Брзина на автомобилот: 4-6 km/h.;
Време на полнење на батеријата: 8-12 часа;
Две врати што се отвораат;
Седиште со кожна покривка;
Појас за безбедност;
Музика, приказни, MP3/USB/AUX;
Bluetooth;
Прилагодување на јачината на звукот;
Предни и задни светла;
Рачка за носење;
Далечински управувач – користи 2 батерии со големина ААА (LR3)/1,5V (се продава посебно);
Фреквенција на далечинскиот управувач: 2,4 GHz;
Играчката е произведена во согласност со сите важечки европски безбедносни стандарди и директиви.