Купи!
На залиха во главен магацин

Автомобил на педали Mercedes

11,490.00ден

Опис

Возраст: 36+ месеци
Максимална тежина: 30 кг
Гуми: Синтетички гуми ЕВА
Дополнителни содржини: Музичка функција • Свирка
Начин на движење: со педали
Сопирање: Сопирачката за паркирање
Лиценциран од DAIMLER AG (MERCEDES-BENZ).

Тежина: 11.8 кг
Димензии: 111.5x57x61 см