На залиха во главен магацин

Тротинет Highwaykick 1 Lemon – Scoot & Ride

7,990.00ден

Опис

Scoot & Ride – Австрија
Возраст / 1-5 год.
Висина / 82-118
Седечка позиција ( висина ) 22.5-29 цм.
Тежина/ седечка позиција 20 кг- исправена позиција 50 кг.
Мултифункционален со две позиции за возење кој им овозможува и на најмалите да се движат и седат безбездно и удобно.
Highwaykick 1 е 2 во 1 тротинет со седиште што може да се модифицира.