На залиха во главен магацин

Лавиринт со лизгалка – Pilsan

97,500.00ден

Опис

Возраст: 36+ месеци
Издржливост: 3х50кг
Погодно за надворешни и внатрешни простори
Забавно и безбедно
Лесно монтирање, без употреба на шрафови
Суровина што не содржи канцерогени супстанции, погодна за здравјето на децата.