На залиха во главен магацин

Баланс велосипед минт – Janod

6,490.00ден

Опис

Возраст: од 3 до 5 години

Димензии: 77 x 33.5 x 51 cm

Материјал: Дрво/Wood

Идеален за прошетки, овој баланс велосипед во ретро стил им помага на децата да го развијат и подобрат чувството за рамнотежа и координација. Ќе бидат во можност да ги имитираат постарите деца и полесно да научат како да возат велосипед без помошни тркала. Седиштето се прилагодува според висината како што детето расте. Гумите се пумпаат. Прилагодливата висина на седиштето е 32 до 36,5 cm. Рачките на кормилото се гумени и ергономски.

Потребно е склопување.

Информативен лист.