На залиха во главен магацин

Чаша Пластична 266мл 12м+ Easy Cup Зелен Кап. – Chicco

540.00ден

Опис

Исто како пиење од чаша без истурање

Зошто да се одбере:

Горниот раб е отпорен на гризање.
Тенкиот раб му помага на бебето полесно да се привикне на пиење од обична чаша.
Ергономски облик за полесно пиење.
Мембрана што се вади, иновативно решение што ја прави чашата 100% не течечка, без да го попречи едноставното пиење.