На залиха во главен магацин

Цвет Музичка Играчка – Chicco

1,590.00ден

Опис

Цвет Музичка Играчка – Chicco
Сензорно цвеќе со светлина и звук е едноставна играчка која го стимулира развојот и многу сетила на детето. Играчката има 4 рачни активности : прекинувач во форма на пчела, лизгач во форма на бубамара, копче во форма на полжав и три ливчиња во боја за редење. Ливчињата имаат различни текстури за развој на тактилните способности на бебето. Цветот е обележан со бојата на подредените венче и лист. Секој пат кога се изведува активност, цветот свети на смирувачки начин. Звучниот ефект може да се исклучи за да му помогне на детето да се фокусира само на светлосните стимулации.

Карактеристики на производот:

4 рачни активности
Цветот испушта светлина во бојата на ливчињата
Суптилна лесна и мека музика за поддршка на развојот на концентрација кај детето
Поединечни компоненти кои може да се редат
Режим на исклучување на звукот, оставајќи светлосен ефект
Удобна рачка за носење
Развива можност за фокусирање на вниманието.