На залиха во главен магацин

Друштвена Игра Лажго

690.00ден

Опис

Сетот вклучува 4 очила, 11 носови, 24 картички, упатство за игра.
Играта е едноставна. Влечете карта, ја поставувате превртена за останатите да не ја видат и можете да го опишете тоа што го има на картата или да излажете. Доколку соиграчите ве фатат во лага, вашиот нос расте. Победник е оној што има најкраток нос.
Соодветно за деца над 3 години.

Вие исто така би сакале…