На залиха во главен магацин

Дрвена Играчка Голем Планински Рудник – Hape

11,890.00ден

Опис

За возраст од 3 години и понатаму
Наградувана играчка што овозможува многу часови квалитетна и возбудлива забава
Луксузен комплет на повеќе нивоа, со разновидни функции
Ги поттикнува љубопитноста и фантазијата и инспирира креативна игра
Содржи 34 елементи

ДРВЕН ПЛАНИНСКИ РУДНИК: Возете го возот по големата планина, за да стигнете до рудникот што работи длабоко внатре! Овој забавен комплет вклучува тунел со водопад, мост со пречки, кран, подвижна лента и станица за поправка.
РЕАЛИСТИЧЕН КРАН: На врвот на планината, можете да го користите кранот за да го натоварите возот со руда, а потоа да се спуштате по спиралната патека надолу, до други делови на рудникот. Кранот се врти за 360 степени, правејќи звук на кликање додека се движи.
СЦЕНА СО ПОВЕЌЕ НИВОА: Управувајте со возовите покрај различните опасности и карактеристики на овој железнички комплет. Преминете го мостот со пречки и мостот со јаже. Не заборавајте да заѕвоните на предупредувачкото ѕвонче и да ја посетите станицата за поправка!
ВРВНО ДОЖИВУВАЊЕ: Играњето со овој комплет на повеќе нивоа ќе биде врвно искуство со за децата. Ќе обезбеди многу часови квалитетна забава и имагинативна игра за вашето малечко и за неговите пријатели.
Комплетот содржи 32 елементи.

Сите производи на Hape се произведени со одржливи, висококвалитетни материјали и завршени со нетоксични бои, безбедни за децата.

Материјал: Дрво и пластика

Димензии на производот: 92 x 66 x 58.5 cm

Тежина: 10.5 kg

Потребно е склопување од возрасен.

Вие исто така би сакале…