На попуст!
На залиха во главен магацин

Дрвена Играчка Сет за Руда – Hape

3,590.00ден

Опис

За возраст од 3 години и понатаму
Реалистичен кран co магнетна дигалка за движење на товарот
Натоварете го возот користејќи го натоварувачот што работи со копче
Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата
Проникливоста, љубопитноста и фантазијата

Користете го магнетниот кран за да одржувајте непречено функционирање на овој рударски железнички комплет! Земете товар руда од задниот дел на камионот. Потоа пуштете ги во натоварувачот и во возот што чека.

 

Број на делови: 64

Големина: 66 x 78 x 22 cm

Вие исто така би сакале…