На залиха во главен магацин

Дрвена Играчка Градски Железнички Комплет – Hape

4,890.00ден

Опис

Овој градски железнички комплет од 51 дел гарантира часови на патување со воз, управување со станицата и превоз на патници и на товар. Одличен е за учење на малите деца како функционира градот. Децата можат да создаваат свои уникатни градови и да ги истражуваат своите креативни страни.

Поставувањето на комплетот за воз заедно со децата е одличен начин да ја зајакнете врската со вашето дете додека работите заедно. Гледајте како учат и добиваат нови идеи додека ги откриваат различните начини на кои можат да го состават својот град. За спојување на одредени делови од шината и на вагоните се користат магнети, што овозможува многу пореално искуство во играњето. Магнетите ги спојуваат вагоните на возот без разлика како се поставени.

Овој комплетен железнички сет со градска тематика содржи патнички и товарен воз, станица, автоматски рампи и мост. Вклучени се и три фигурини за играње со додатоци, камион кипер и друго

Детални карактеристики:

Товарниот воз има два вагони со отстранливи контејнери

Автоматските врати може да се отвораат и затвораат, за да се спречат несреќи

Камионот кипер има подвижен кипер

Вклучува безбедносни знаци и прилагодлив железнички сигнал

Реалистичниот кран има магнетна дигалка за движење на товар

Овој комплет е совршен за деца на возраст од 3 и повеќе години. Производот е издржлив и безбеден, обоен со боја на водена база и е дизајниран да трае со години.

Вие исто така би сакале…