Нема на залиха

Џип Сафари на педали – Pilsan

7,290.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст над 3 години
Максимална издрлжливост: 50 кг.
Дизајн на заклучување на воланот
Подвижни ретровизори – педала (напред / назад)
Предната хауба може да се отвори
Димензии: Ш: 58,5 Л: 105,5 В: 41,5 см