Нема на залиха

Едукативна Коцка

690.00ден

Нема на залиха

Опис

Едукативна коцка изработена со заоблени рабови. Отворете ја коцката  за да ги извадите формите, 8 форми. Во сетот се вклучени и 2 топчиња кои со помош на чеканче детето ќе треба да ги протне низ отворите.
Соодветно за деца над 12 месеци.