Нема на залиха

Играчка Panda Boxing Coach 91cm 24M+ – Chicco

1,190.00ден

Нема на залиха

SKU: 105220000 Категорија:

Опис

Панда тренер за бокс на Chicco е првата вреќа за удирање што се надувува и им помага на децата слободно да ги изразат своите емоции.
Боксерските ракавици му даваат прецизно назначување на детето каде да удри, со што ги развиваат неговите моторни вештини.
Звуците може да се исклучат.
Основата мора да се полни со вода: благодарение на ова, пандата секогаш останува исправена, за да се обезбеди бесконечна забава.
Наменето за деца од 2 до 5 години.