На залиха во главен магацин

Играчка Сортер Дино 12м+ ECO+ – Chicco

890.00ден

Опис

2 во 1 сортер и баланс играчка. Најдете го центарот на рамнотежата со помош на 6-те цилиндри и вметнете ги 3-те форми на точното место.
Активност со балансирање: Поставете ги сите 6 цилиндри на вистинската позиција на диносаурусот, за да балансира и внимавајте да не ви падне некој цилиндар.
Активност со сортирање: Поставете ги 3-те форми на вистинското место. Наместете ги цилиндрите за да направите кула. Со своите 3 различни активности, играчката го поттикнува развојот на конгнитивните и мануелните вештини.
Направена од 80% рециклирана пластика. Комбинацијата од различни бои нуди повеќе можности за играње.
12м+
3 во 1 играчка, сортер, редење и балансирање.
Му овозможува на детето развој на нови моторички вештини, како што е одржување на рамнотежа.