Нема на залиха

Измисли бајка – Headu

550.00ден

Нема на залиха

Опис

Откриј, креирај и прераскажи!

Децата ги откриваат овие пет класични бајки, а ги користат картичките со слики за да ги комбинираат карактерите и да измислат свои приказни! Игрите меморија и подредување нудат дополнителна забава.

Соодветно за возраст од 2 до 5 години.

Сетот содржи 25 картички како и инструкции и совети во врска со игрите.

Возраст: 2-5 години
Материјал: Картон / Cardboard
Едукативни придобивки: Јазична креативност
Димензии: 18,8 x 18,8 x 4,3 cm