Нема на залиха

Камион со Алат – Top Bright

2,190.00ден

Нема на залиха

Опис

Повлечете го и возете го камионот. Отворете го товарниот простор на камионот и формирајте работилница каде и да сте.
Користете шрафцигер, клуч или чекан за да ја направите играта со завртки, навртки и плочки да биде уште поинтересна.
Со вклучените алатки и завртки, направете различни форми – хеликоптер, мотор, авион. Вклучена е и фигура на работник.

Димензии на артиклот: 22,4 х 25,3 х 14,7 см.

Погоден за деца постари од 3 години.