На залиха во главен магацин

Кит Сортер играчка за бањање – Infantino

790.00ден

Опис

B kids Orca the Whale Batht Toy е играчка сортер со пловечки форми што го прави времето за капење забавно! Веселиот син кит има дупка на врвот на главата. Притиснете го копчето на неговата опашка и викнете: „Таа дува!“ додека водата истекува од дупката. Играчката доаѓа со 4 шарени форми кои Вашето дете ќе научи да ги пробива низ соодветните дупки. Вашето дете може да ги користи предметите за сортирање за да собира и истура вода. Секоја форма има мали отвори за да може Вашето дете да ја користи и како прскалка! Оваа симпатична играчка за када поттикнува логично размислување и координација на рацете и очите. Плус, тоа е добра чиста забава! Погодна за деца од 6-18 месеци. Никогаш не го оставајте Вашето бебе во када без надзор.