На залиха во главен магацин

Тропалка Жирафа GIilby 3м+- Chicco

360.00ден

Опис

Тропалка Жирафа е од колекцијата Chicco’s Baby Sense, која е креирана за да го охрабри бебето да го открива светот околу себе. Смешниот дизајн на жирафата го привлекува вниманието на бебето. Прстените со различна големина и боја придонесуваат за развој на визуелните вештини. Главата на жирафата може да ротира што стимулира подобрена координација на движењата кај детето.