На залиха во главен магацин

Клацкалка коњче Napoleon Mint – Moni Garden

2,890.00ден

Опис

Коњче Клацкалка Napoleon, Соодветно за Возраст од 12 до 36.
Тежина: 2,5 кг
Димензии:
79x50x39 см
80x26x47 см

Може да ви се допаѓа и…