Нема на залиха

Количка Играчка Allround blue – Chicco

1,890.00ден

Нема на залиха

Опис

Идеална количка за домашна и надворешна употреба

КОЛИЧКА ИГРАЧКА ALLAROUND СИНА CHICCO
Новата кола 360 седи и вози е идеална за поттикнување на моториката и координацијата кај детето. Има слободни тркала за да овозможи тотална слобода на движењето за поголема забава.
Седи и вози: за деца кои ги користат ножињата за движење наоколу.

Со звук и седиште кое се отвара за складирање на помали играчки.