Нема на залиха

Количка Easy 10-36м Black – Qplay

5,890.00ден

Нема на залиха

Опис

Многу компактна и лесна количка.
Тежи само 4,8 кг.
Седиштето е прилагодливо во две височини.
Количката може да гледа во насока на движење или кон тој што ја управува.
Предните тркала се ротирачки.
Сопирачката е на задните тркала.
Исклучително лесна за склопување.
Едноставна за одржување.
Практична за транспорт бидејќи не зазема многу простор кога е склопена.