На залиха во главен магацин

Фарма играчка со прстиња – Chicco

1,690.00ден

Опис

ФАРМА ИГРАЧКА СО ПРСТИЊА CHICCO 3м – 24м
Ставете ја на раката и забавувајте се со Вашето дете. Децата се воодушевуваат со фармата на Вашата рака и уживаат да ги слушаат приказните: пченката на малото прсте шушка, патката крцка, а глувчето и кравата тропкаат.
А на сликовницата можете да броите заедно: 1 фармер, 2 овци и 3 малечки прасиња.
Учете ги заедно броевите и животните.
Се пере машински.