На попуст!
На залиха во главен магацин

Трактор Shapes & Animals – Vtech

2,690.00ден

Опис

Ставете едно од четирите животни пријатели на соодветната форма и слушнете забавен одговор.
Како што ќе го влечете тракторот со животните, тие ќе се придвижуваат горе- долу за екстра забава!
Овчичката, кучето, прасето и кравичката Ве запознаваат со формите, броевите и звуците од животните кога ќе ги поставите во соодветниот отвор.
Притиснете ги копчињата на тракторот за да ги преслушате песничките.
Вклучени се 3 песнички и 10 мелодии.

Големина 12 x 29,5 x 15,4 цм.
Тежина 520 гр.
Потребни батерии: 2 x ААА (вклучени).
За возраст од 12 месеци и повеќе.