Нема на залиха

Куче Детектив – Chicco

1,990.00ден

Нема на залиха

SKU: 741700000 Категорија:

Опис

Играчка со туркање, но исто така вистински забавна, едноставно и интуитивно ловење на богатство. Нека играат заедно со родителите или другарчињата, криејќи ја коската. Специјален сензор кој може да ја детектира скриената коска и до 30 метри. Наменето за деца од 1-4 години.