На залиха

3Д комплети за диносаурис – Dede

530.00ден

SKU: 03361 Категории: ,

Опис

Овој сет придонесува за развој на умешноста и фантазијата на вашето дете. Вашето дете ќе може лесно да ги прави облиците што ги сака со разни калапи. Во кутијата има 6 тестa за играње.
Возраст: 3+