На залиха во главен магацин

Лулашка до 150 кг Blue – Pilsan

4,420.00ден

Опис

За возраст од 12+ месеци
Димензии: W: 40 L: 55 H: 41,50 Cm
Максимална носивост 150 кг.
Безбедносен ремен и граничник
Должина на јаже 130 см.
Тестиранo јаже
Тестирана лулашка согласно сите стандарди за безбедност
Трајна и безбедна
Суровина што не содржи канцерогени материи и е погодна за здравјето на децата.