На попуст!
На залиха во главен магацин

4 во 1 – Велосипед, Баланс, Тротинет, Трицикл ALL Ride Red – Chipolino

4,690.00ден

Опис

ALL Ride е погоден за деца над 3 години и со максимална тежина до 20 кг;
ALL Ride може да се вози на 4 различни начини, што ја прави интересно за децата и ја продолжува неговата употреба;
ALL Ride развива моторни вештини на децата, нивно чувство за координација и рамнотежа;
Може да се користи како играчка за буткање (неопходно е да се спушти седиштето, да се отстранат педалите и да се движат задните тркала) – детето седи и ја вози играчката со нозете;
Може да се користи како играчка за баланс (неопходно е да се спушти седиштето, да се отстранат педалите и да се соберат задните тркала) – детето седи и ја вози играчката со нозете, балансирајќи само;
Може да се користи како трицикл (неопходно е да се спушти седиштето и да се шират задните тркала) – детето седи и ја вози играчката со педалите;
Може да се користи како тротинет (неопходно е да се исправи седиштето, да се соберат задните тркала и да се отстранат педалите) – детето е исправено и ја вози играчката со една нога;
Рачките на воланот може да се прилагодат во висина во три позиции;
TPU тркала (исклучителен капацитет на лежиште и отпорност на абење) – задни 7,5 “предни и 2,5”;
ALL Ride има клуч кој може да го отклучи слободното движење на воланот, како и да го заклучи;
ALL Ride има посебно место за складирање на педалите под седиштето, така што тие секогаш се достапни;
Копче за брзо и лесно ослободување на педалите, сместено на предното тркало;
ALL Ride се трансформира многу лесно и брзо во своите различни варијанти благодарение на системот и механизмите;
ALL Ride е произведена во согласност со барањата на европските директиви и безбедносните стандарди за играчки.