На залиха во главен магацин

Коњ клацкалка со музика

2,210.00ден

SKU: 07520 Категории: ,

Опис

Коњ клачкалка со музика

– За возраст од 3 години
– Максимален капацитет до 35 кг.
– Отстранлива база
– Бравата за фиксирање отстранета од табелата може да се користи како тркала погодна за внатрешна употреба
– Електронски рог (коњски звук)
– Елегантен изглед и ергономски дизајн
– Суровина без канцерогени погодни за здравјето на децата