Нема на залиха

Магнетна книга Превозни средства – Janod

1,150.00ден

Нема на залиха

Опис

Магнетна игра – Превозни средства. Со оваа игра составена од 50 магнети и 18 картички, детето ќе може прави различни возила, поставувајќи ги магнетните делови на подлогата.